Ansvarsfullt ledarskap – har du vad som krävs?

Vårens seminarieserie om ledarskap och affärsnyttan i en cirkulär ekonomi slut! Håll utkik efter fler tillfällen eller droppa ett mail så informerar vi dig inför nästa gång. Många nyfikna och engagerade företag deltog i senaste sessionen den 26 april.

I korta drag
Intresserad av att veta hur man kan vända utmaningar till affärsnytta genom att arbeta cirkulärt? Och hur du kan integrera hållbara mål i din affärsplan som gör skillnad, på riktigt? Som mindre företag har man inte alltid möjlighet att investera den tid och resurser som krävs för att greppa möjligheterna och adressera utmaningarna som ett hållbart företagande för morgondagens marknader onekligen kommer att innebära. Känns det igen? Då får du inte missa möjligheten att få bäring på läget.

När:     nytt datum TBD

Tid:      8.00-10.00. Frukost serveras 8.00 – 8.30, seminariet börjar 8.30

Var:      Wstate Showroom, Jan Inghes Torg 28 i Henriksdal/Hammarby sjöstad

Vi som leder seminariet är

Erika Wennerström – Growth management konsult med ledningsstöd och hållbarhetsfrågor i fokus. Hjälper växande företag att bredda sin kapacitet och utveckla sitt strukturkapital i utmanande tillväxtfaser. Förflutet som Affärsområdeschef och strateg inom IT/Telecom och tillverkande led.

Karin Habermann – Industridesigner med fokus på cirkulär ekonomi och vad det innebär för morgondagens företag, produkter och marknader. Karin föreläser i ämnet på KTH, Konstfack och RMI Berghs för framtida produktutvecklare och designers. Hon driver också driver ett innovationsprojekt för hantering av biologiska restprodukter.

Eventet går inte att anmäla sig till längre. Kontakta oss för intresse kring riktade sessioner utifrån innehållet.

Tack alla ni som deltagit under våren!

 

fåglar