Varför Wstate

Har du koll på vad den enda gemensamma nämnaren för bolag som återkommer år efter år i DI’s Gasell-nomineringar är?
En tydlig strategisk plan, utkommunicerad till sina anställda. (utredn. Grant Thornton 2015)

Många ägarledda företag har bra ordning på vad man vill uppnå på sin marknad och vad som krävs för att ta sig dit. Däremot är det få som har vad som krävs för att orka med att leda både det strategiska arbetet i samexistens med den dagliga operativa verksamheten. Något blir lidande – och det är inte sällan just strukturkapitalet som får stryka på foten till förmån för att ta hand om kunderna här och nu. Tiden räcker helt enkelt inte till. Eller så saknar man komponenter i sin ledningsgrupp för att tankarna ska bli till resultat som driver verksamheten framåt och uppåt. Känns det igen?

Därför finns nu Wstate – en modern management ’plug-in’ för bolag i tillväxt som ser till att ni maximerar er potential och adresserar utmaningar i tid, innan de är rakt framför näsan. Genom att investera i en ’accelerator’ för ert ledningsarbete får ni energi och struktur nog att utveckla verksamheten vidare. Wstate modererar, kvalitetsäkrar och paketerar ert viktiga ledningsarbete, som syftar till att bygga ert förtroende såväl internt som externt. Större chans att nå sina mål om företagets medarbetare vet var man ska och hur de kan bidra till att nå dit. Lätt att säga, svårt att genomföra och följa upp löpande. Därför tar Wstate hand om den biten också om man så vill.

Utöver verksamhetsstöd till bolag i tillväxt sköter Wstate även konkreta implementationer och ren projektledning i syfte att stödja verksamhetsutveckling och förändringshantering. Omfattningen styrs utifrån bolagets egna kompetensprofil och kompletteras med de resurser som krävs för ett lyckat resultat.

Sagt om Wstate

Jag uppskattar mycket att jobba med Wstate & Erika – hon kan verkligen konsten att konkretisera och få kommunikation att lyfta.
Cathrine Wigzell, Affärsområdeschef Åhléns AB
Erika har utvecklat flera kreativa produktstrategier och formgivit viktiga organisationsstrukturer för att möta marknadens krav på leverans.
Johan Ledel, CEO OSM Group 2012/13 - nu CFO DeLaval AB
Erika har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Jag är alltid helt säker på en kvalitativ leverans på utlovad tid och till utlovat pris. Erika är dessutom duktig på att få in kreativa dimensioner i de uppdrag hon fått. Den extra ”tochen” gör stor skillnad.
Åsa Holmgren, Head of Communication, Sustainability and HR, Axel Johnson International AB
Erika kommunicerar på ett tydligt och träffsäkert sätt. Hon har lotsat oss igenom vårt strategiarbete och med sin omvärldsanalys förstärkt helheten både på djupet och bredden.
Jonas Lindahl, Kreativ ledare, Ljus Ljusrum AB