Om Wstate

Ett bolag i tillväxt har ofta precis de resurser som krävs för att hålla jämna steg med utvecklingen. Man vet vart man ska men har helt enkelt svårt att få tiden att räcka till för planering och strukturkapital nog att ta nästa kritiska steg i rätt riktning. Därför finns Wstate. En modern problemlösare med fokus på organisation, process och daglig verksamhetsstyrning. Vi reder ut behoven och plockar ner utmaningarna till vad/vem/hur – självklart leder vi även implementationsarbetet om du så vill. Elegant och kostnadseffektivt paketerat i en enkel nätverksmodell som gör att du som klient får ut mesta möjliga av varje investerad krona.

 

erika

Erika Wennerström

Arbetat med försäljning och verksamhetsstyrning i 20 år, varav 10 år på internationellt plan inom tillverkande led i gränslandet mellan mode och IT/Telecom sektorn. Bred erfarenhet av strategiarbete inom flera discipliner [mobilitet, partnerprogram, produktutveckling, arkitektur och digitalisering] med IPMA projektmetodik som ankare. Många års erfarenhet från att själv leda och implementera; dels som global affärsområdeschef inom produkttillverkning och senare även som strateg med ansvar för affärsplanering och att ’leda’ ledningsgrupper. Numera på konsultbasis för att hjälpa fler ambitiösa företag att realisera sina tillväxtplaner och omsätta bra tankar i faktiskt arbete som levererar resultat.

erika

John Wennerström

Flera framgångsrika tillväxtresor bakom sig som ledare och affärsutvecklare inom IT, belysning och IoT baserad home automation. Livslång passion för teknik på yttersta framkant. Numera verksam i flera styrelser och hanterar kapitalinvesteringar i onoterade bolag.

 

Dags att utmana din ledningsgrupp?
Få hjälp med att rita upp kartan, kliva ur hjulspåren och aktivera er kreativitet. Prova vårt ’kickstarter’ paket och få en förstudie utan kostnad. Mer om det här.

Missa inte våra seminarier om hållbart ledarskap och förutsättningarna som gäller för att närma sig en cirkulär ekonomi – vilka frågor bör man ställa sig och hur kan man komma igång med arbetet rent konkret? Nya datum på gång, kan du inte vänta gör vi självklart egna inspirerande föreläsningar för dig och dina kollegor. Allt för att sprida insikt om hur och varför ett hållbart ledarskap leder till bättre lönsamhet.